Puppies

Kijk je uit naar vele haren onder je sokken, wandelplezier en natuurlijk een hechte vriendschap?

Ben je alleen, een groot gezin, heb je een bovenwoning, of een grote tuin, het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Voor mij is het belangrijkste dat er genoeg tijd en liefde is voor mijn pupje(s). Dat er een plan is voor het geval je niet thuis bent, op vakantie gaat etc. etc.

 

Interesse in een pup? Stuur mij gerust een e-mail of vul het contactformulier in met jou/jullie verhaal en ook een korte motivatie waarom je geïnteresseerd bent in een Melgowd pup. Hierna nodig ik je eventueel graag uit voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. De volgende fase? Een vrijblijvende kennismaking bij ons thuis, om elkaar te ontmoeten, maar misschien nog wel belangrijker: om onze honden te leren kennen. 

Als fokker ben ik er graag in goede maar ook in slechte tijden, we moeten het tenslotte samen het beste van maken.

 

Naast fijne gezinnen die graag een puppy willen kopen, staan we ook altijd open voor een gastgezin. Bij interesse informeren we je graag over de precieze ins & outs. 

 

 

Melgowd is één grote familie. Spreekt je dat aan? Voor meer informatie kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden: m.s.melgowd@gmail.com

 

Nestaankondigingen hieronder zijn van mijn nestjes, 2023 -2020 - 2018 - 2016.


🇬🇧  Would you like to receive more information about us and our dogs, feel free to contact: m.s.melgowd@gmail.com

 

litter announcements below are from our litters in 2020, 2018 and 2016